dilluns, 23 de març de 2009

CCCPHP - Consell PHP dels Països Catalans

Benvinguts i benvingudes al CCCPHP, el Consell PHP dels Països Catalans. Aquest Consell vol ser un espai de trobada, treball i debat per a la comunitat programadora en PHP d'arreu els Països Catalans.

Segurament amb aquesta senzilla línia de codi s'ha iniciat en el món de la programació PHP moltíssima gent. I a partir d'aquí, un cop perduda la por, anant fent proves amb la gestió de dades de formularis, la validació amb regexp, la connexió amb bases de dades, la gestió de sessions, etc... fins esdevenir un PPSP (Programador de PHP Sobradament Preparat ;-)

Si aquesta és la teva situació, i vius o has viscut en algun dels territoris que conformen els Països Catalans, aquest és el teu grup local de PHP.

Estructuració

Com totes les associacions, és el dia a dia qui demostra si l'estructura és àgil o encotillada. De moment tot plegat està en estat embrionari.

Normes

Poques, i així no tindrem la tentació de saltar-nos-les :-)

S'ha de tenir respecte per la resta de companys i companyes de la comunitat CCCPHP i d'altres comunitats PHP.

L'idioma vehicular serà el català, això no treu que si la font d'orígen és en anglès, espanyol, francès o italià es pugui postejar en aquests idiomes, abans de fer servir qualsevol dels abobinables traductors automàtics que circulen per la xarxa.